L'associació

2012_02_23_Gatos1-600x250.jpg

En nom de TonaGats rep la nostra benvinguda a aquesta web, que pretén convertir-se en un punt de trobada i de difusió de les nostres campanyes i activitats. Esperem que aquestes pàgines puguin servir perquè es comprengui una mica millor tot el treball que fem i la nostra modesta aportació a través de les activitats i campanyes que realitzem.

En aquest lloc et vam mostrar el més destacable de la nostra activitat així com dels materials que editem per ajudar a donar continuïtat a les mateixes.

La nostra associació neix com a tal el 19 de desembre de 2013. Des dels seus orígens, un munt de persones treballem per millorar la situació de desemparament dels gats abandonats.

 Participar en l'associació és molt senzill, tan sol cal tenir ganes i temps. Qualsevol veïna o veí pot formar part de les àrees de treball, realitzar activitats, assistir a les reunions de la Junta Directiva o col·laborar amb els grups que realitzen la seva labor al carrer. A l'hora de participar les nostres portes estan sempre obertes.

                El nostre objectiu és la defensa dels drets dels animals i la convivència conjunta al nostre poble

Plural com el nostre poble

L'associació és totalment apolítica i les persones que la integren representen la pròpia diversitat del barri, amb gent que viu al barri de tota la vida i gent que acaba d'arribar; gent propietària i gent que viu de lloguer; joves i majors. En la nostra associació també tenen cabuda els comerços del barri sempre que la seva activitat comercial no ocasioni perjudicis a veïnes i veïns.

Construir una convivència millor

El que ens uneix a totes les persones de l'associació és l'obstinació per aconseguir un poble més habitable, on es respectin els nostres drets com a residents i també el dels gats abandonats. En els nostres estatuts es defineixen els nostres objectius, que resumits són els següents:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8.

Com ens comuniquem?

A més de les assemblees, mantenim informades a les persones sòcies i a la resta dels veïns i veïnes mitjançant la nostra presència en Internet. El nostre email info@tonagats.cat està sempre disponible per fer-nos arribar denúncies, idees o suggeriments.

Com pots ajudar?

Si vius al poble i vols formar part de l'Associació, apunta't! Pots associar-te o simplement participar en alguna de les activitats que organitzem d'acord amb el nivell de compromís que desitgis assumir.

Si vols col·laborar d'alguna manera, posa't en contacte i explica'ns les teves idees.

Col·labora amb nosaltres:

LOGO-PRATDESABA-OK.png

2018 © Webmaster: Olga Patino

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos