Associa't

Moltes persones volen ajudar però estan convençuts que no han de tenir ni un, ni més animals a la seva casa… per tots ells, el fer-se soci de l'associació amb l'aportacio inicial de 5€ i les anuals de 12€, fer un donatiu puntual o l'apadrinament és una excel·lent opció.

Aquest petit esforç per a nosaltres és un món pels quals conviuen dia a dia amb aquests animals…

Un petit esforç…

Si vols col·laborar, fent un donatiu puntual pots fer-ho aquí:

Donatius: BBVA:  IBAN: ES08 0182 1815 1902 0155 7681
Paypal: https://www.paypal.me/TonaGats amb la quantitat que tu vulguis.
Teaming: https://www.teaming.net/tonagats-grupo amb 1€ al mes.


També pots descarregar el pdf i envia-ho per email aquí:

Donar diners: Link pdf donació

També pots fer-te soci amb l'aportacio inicial de 5€ i les anuals de 12€, i amb el teu suport, el barri seguirà millorant. I si ja formes part de l'Associació, convenç a una altra persona perquè s'associï.

Fer-te soci: Link pdf soci

Una vegada ho hagis cobert, envia-ho a info@tonagats.cat, i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Moltes Gràcies!!

Per fer-te soci per 12€ a l'any

He llegit i accepto Informació bàsica sobre protecció de dades TONAGATS com a responsable del tractament, li informa que les seves dades són recaptades amb la finalitat de: Recollir les dades de caràcter personal que siguin obtinguts a través dels formularis de contacte disponibles a la pàgina la nostra pàgina web per atendre a les consultes realitzades La base jurídica per al tractament és la base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de linteressat en contactar amb la nostra organització Les seves dades no se cediran a tercers excepte obligació legal Qualsevol persona té dret a sol·licitar laccés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició o dret a la portabilitat de les seves dades personals, escrivint-nos un correu electrònic a info@tonagatscat, indicant el dret que desitja exercir Pot obtenir informació addicional a la nostra pàgina web

Pagar la quota anual de 12€ amb Paypal:

boton-paypal.png

I SI VOLS TAMBÉ POTS ENVIAR PER EMAIL LES TEVES DADES BANCÀRIES

Copia el text que va a continuació cobrint les dades i enviar-ho per email a info@tonagats.cat o diposita-ho en la bústia que hem habilitat en el ajuntament.

Inscripció com a sòcia/o de l'associació

Nom:
Cognoms:
Direcció:
Codi Postal:
Email:

Número de compte bancària
Entitat (4 primers dígits):
Sucursal (4 dígits):
Dígit de control: (2 dígits):
Nº compte: (10 dígits)

Desitjo fer-me sòcia/o de l'Associació TonaGats i domiciliar la quota anual de 12€

I signatura

Text legal: Confirmo que les dades aquí exposades són certs - Desitjo fer-me socia de l,associació TonaGats i domiciliar la quota anual de 12 euros i una quota inicial de 5€ - Les teves dades personals únicament s'utilitzaran per a informacions relacionades amb l,associació i no seran cedits a tercers. Confirmo que he sigut debidament informat per part de TonaGats dels drets de rectificació de les meves dades de la seva base de dades.

Col·labora amb nosaltres:

LOGO-PRATDESABA-OK.png

2018 © Webmaster: Olga Patino

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos