Desgraciadament les associacions i entitats de protecció als animals segueixen omplint-se tots els anys…

També, per desgràcia, per despreocupació ciutadana… aquests animals depenen de l'esforç diari d'entitats privades o públiques.

És per això, que l'adopció, l'acolliment o l'apadrinament d'animals de companyia són bones opcions per posar el nostre granit de sorra en la protecció animal.

La gran majoria de les associacions i protectores oferim a les nostres pàgines webs la forma d'adoptar, acollir o apadrinar a un o més dels seus animals; per una mòdica quantitat podem assegurar que aquest desafortunat animal tingui tot allò que necessita, sense que aquells que ho cuiden diàriament hagin d'inventar l'impossible per treure recursos de sota les pedres.

Potser molts pensin que això no és suficient, que l'única cosa que veritablement ajuda és l'adopció… NO.

L'adopció, l'apadrinament, el voluntariat, les cases d'acolliment… Són noves formes d'intentar pal·liar aquesta xacra social del nostre país: l'abandó d'animals.

Moltes persones volen ajudar però estan convençuts que no han de tenir ni un, ni més animals a la seva casa… per tots ells, el fer-se soci de l'associació amb una aportació simbòlica de 10€ anuals o l'apadrinament és una excel·lent opció.

Aquest petit esforç per a nosaltres és un món pels quals conviuen dia a dia amb aquests animals…

Un petit esforç…

 

Els gats no sobreviuen sols, necessiten la nostra ajuda; es reprodueixen ràpidament i les malalties que contreuen les hi contagien amb molta facilitat. Qualsevol ajuda per poc que et sembli, ens ve molt bé.

Col·labora amb nosaltres:

LOGO-PRATDESABA-OK.png

2018 © Webmaster: Olga Patino

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos